Charlottes Dagbok

måndag, mars 13, 2006

Korka upp skumpan!!! Nu är Internet igång här hemma i lägenheten! Hihi nä de kanske va lite överdriver men åhhh så skönt att vara tillbaka online igen! Fattar inte hur man kan bli så beroende av en dator och kontakt med omvärlden som jag är...
Kom tillbaka hit igår och konka upp en teve och massa kläder upp för alla trapporna, Sen kopla ja in teven HELT själv och laga en god middag och decka såklart framför BB Live!
Men kl 07.15 vakna ja av att kl ringde och ja klev upp och upptäckte att batteiet i kameran va slut så de va bara att ladda, men tror ni ja glömde att ta med kameran ändå? JOOO såklart!
Väl i skolan konstatera ja att JO ja är allergisk mot vissa blommor så ja fick gasa iväg till Plantagen och handla handskar och ja kan säga att de va inte lätt att binda blommor med handskar. Men de lär ja mig ju!
Efter skolan åkte ja till vårdcentralen och fick lite mediciner mot min allergi... Tråkigt bara att ja inte ska tåla detta, ja vill ju de så gärna så de ska INTE stoppa mig!

I morgon ska ja lova att lägga upp lite bilder på de ja gjorde idag... Denna vecka ska vi hålla på med sorgbinderi så det ska bli intressant!
Nu ska ja laga mat!
Ciao

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida